Impala d.o.o.


O nama

Turistička agencija ”IMPALA“ osnovana je 17.05.1991. godine u okviru istoimenog preduzeća u Beogradu. Od 01.novembra 2013. u Aranđelovcu je počela sa radom naša nova poslovnica .

Agencija je specijalizovana pre svega u oblasti organizacije poslovnih putovanja,ali iz godine u godinu raste I  broj individualnih putnika koji nam poklanjaju svoje poverenje. Od 1997. godine povezani smo na izuzetno pouzdan i kvalitetan rezervacioni sistem, Amadeus, koji nam omogućava da našim putnicima ponudimo najbolje moguće veze širom sveta, avio karte svih svetskih avio kompanija za sve destinacije, birajući najpovoljnije tarife, štedeći svojim putnicima i vreme i novac. Takođe smo u mogućnosti da nasim putnicima obezbedimo putno osiguranje, hotelske rezervacije, Rent a Car I transfere u zemlji i širom sveta, a na nekim relacijama čak i železničke karte. U prethodnih nekoliko godina "Impala" d.o.o. se specijalizovala i bila uspešna u pratećoj organizaciji kongresa, konferencija, simpozijuma i drugih događaja.

IMPALA je članica IATA-e (Međunarodne asocijacije avio saobraćaja), Amadeusa, i jedna je od osnivača i članica ATAS-a (Asocijacije turističkih agencija Srbije). Posedujemo licencu OTP br. 415/2010 izdatu od strane Ministarstva za turizam RS.

Naš slogan je: «...Sa Vama, zbog Vas...»

a znači , poslujemo zahvaljujući Vama i postojimo zbog Vas!

Licence

IMPALA IATA code: 95211491 - Mirjana Prljić

iata certificate

certificates

Airtickets

Singidunum

 


  Avio karte
  Putovanja
  Hoteli
  Osiguranje
Transferi
Kongresi
O nama
Kontakt

Tel. +381 11 2497 882

Fax. +381 11 3096 426
Impala Travel
e-mail image
Home page srpski jezik English language